Projecten

Vorming

Ontmoeten, verbinden, inspireren en kennis delen, daar gaan we voor! Dit doen we oa. door onze lezingen op congressen en kennisdagen. Ontdek waar je ons in het najaar kan vinden! 

Lore Cuypers (Howest - Vital Cities) en Sven de Visscher (HoGent) te gast bij het Wetenschapscafé over de "Stad in Beweging".

Vind je weg in de data: meten, weten en beslissen voor een beweegvriendelijke omgeving. 

Je leest het in onze whitepaper! 

 

 

Waarom investeren in beweegroutes?Wat zijn randvoorwaarden voor succesvolle implementatie?

Je leest het in onze whitepaper.

Het Leerplatform is het resultaat van het Erasmus sport + project IncluPAS en biedt inspiratie, tutorials, instrumenten en praktijkvoorbeelden aan om in te zetten binnen je eigen context, werking of project. 

Wil je graag de schoolomgeving aanpakken om kinderen en jongeren zo veel mogelijk kansen te geven om te spelen, sporten en bewegen en dit zowel in als buiten de klas? 

Binnen de opleiding Sport en bewegen van Howest kunnen studenten de keuzemodule 'Vital Cities' volgen. Deze module kan ook worden gevolgd door externen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie! 

140 studenten van de opleidingen Howest - Toegepaste Architectuur , Sport en Bewegen en Lichamelijke opvoeding werken een week lang -samen- op 8 concrete cases met focus op URBAN SPORTS & CULTURE